Nyheter

Ny webbplats lanserad

Välkomna till vår nya webbplats! Magnus Lindström har förnyat vår grafiska identitet och Gambit har ansvarat för formgivningen av den nya webben och själva programmeringen. Hör gärna av er ifall ni har kommentarer kring webbplatsen!

Sista föreställning av Projekt S

Den allra sista föreställningen av Projekt S spelades idag för Korsholms gymnasium! Tack för det fina bemötandet och all positiv respons från både elever och personal. Vetskapen om att våra föreställningar berör, skakar om, lyfter fram verkligheten och skänker tröst till så många gör att vårt arbete känns meningsfullt och värt att fortsätta med. Vilken resa det har varit…!

Från att vi påbörjade efterforskningen för 1,5 år sen till att vi nu spelat ca 25 föreställningar för närmare 3000 personer i högstadier, gymnasier och yrkesskolor.

Tack till er alla, tack till bidragsgivare och påhejare, tack till våra fenomenala gästande skådespelare för denna gång: Tinja Sabel och Kalle Halmén, som tillsammans med Alexandra Mangs har stigit upp alla tidiga morgnar, kört, burit, riggat, tejpat, svettats, slitit och bemött ungdomarna och förverkligat denna konst som vi tror så hårt på!

Dela med dig!

Unga Scenkompaniets nya produktion “Alla får vara” är en betraktelse av och en kärleksfull hyllning till kvinnors kroppar, till olika kroppar, i olika skeden av livet. Föreställningen kommer att ha premiär 10 november 2018.

Nu önskar vi att DU som identifierar dig som flicka eller kvinna vill dela med dig av dina egna berättelser och tankar. Bidra till vårt pjäsmaterial och skicka dina svar via formuläret nedanför eller som e-post till info@ungascenkompaniet.fi. Du kan också banda in dina svar och skicka som ljudfil eller som film.

Obs! Alla svar behandlas konfidentiellt.

Frågeformulär

  • Uppge också dina kontaktuppgifter om du godkänner att vi kontaktar dig för ytterligare frågor. (Obs! Frivilligt!)
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tack för din värdefulla medverkan!