Sista föreställning av Projekt S

Den allra sista föreställningen av Projekt S spelades idag för Korsholms gymnasium! Tack för det fina bemötandet och all positiv respons från både elever och personal. Vetskapen om att våra föreställningar berör, skakar om, lyfter fram verkligheten och skänker tröst till så många gör att vårt arbete känns meningsfullt och värt att fortsätta med. Vilken resa det har varit…!

Från att vi påbörjade efterforskningen för 1,5 år sen till att vi nu spelat ca 25 föreställningar för närmare 3000 personer i högstadier, gymnasier och yrkesskolor.

Tack till er alla, tack till bidragsgivare och påhejare, tack till våra fenomenala gästande skådespelare för denna gång: Tinja Sabel och Kalle Halmén, som tillsammans med Alexandra Mangs har stigit upp alla tidiga morgnar, kört, burit, riggat, tejpat, svettats, slitit och bemött ungdomarna och förverkligat denna konst som vi tror så hårt på!