Dela med dig!

Unga Scenkompaniets nya produktion “Alla får vara” är en betraktelse av och en kärleksfull hyllning till kvinnors kroppar, till olika kroppar, i olika skeden av livet. Föreställningen kommer att ha premiär 10 november 2018.

Nu önskar vi att DU som identifierar dig som flicka eller kvinna vill dela med dig av dina egna berättelser och tankar. Bidra till vårt pjäsmaterial och skicka dina svar via formuläret nedanför eller som e-post till info@ungascenkompaniet.fi. Du kan också banda in dina svar och skicka som ljudfil eller som film.

Obs! Alla svar behandlas konfidentiellt.

Frågeformulär

  • Uppge också dina kontaktuppgifter om du godkänner att vi kontaktar dig för ytterligare frågor. (Obs! Frivilligt!)
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tack för din värdefulla medverkan!